Callesen Diesel

Hos Bukh A/S leverer vi stadig reservedele og yder service på Callesen dieselmotorer. En Callesen dieselmotor holder, og der sejler stadig utallige Callesen dieselmotorer rundt ude i verden.

Selv om vi ikke længere producerer komplette Callesen dieselmotorer, har vi et stort lager af originale reservedele, som er med til at sikre din coaster, fiskerbåd eller isbryder en Callesen-installation mange år ud i fremtiden.

Vi leverer reservedele til:

  • Callesen marinemotorer
  • Callesen gear/kobling
  • Callesen propelleranlæg

Callesen marinemotorer

Callesen Diesel har gennem 100 år - fra 1899 til 1999 - bygget marinemotorer i området 180 HK - 1350 HK. Callesen motorerne er produceret af professionelle danske håndværkere og af danske kvalitetsmaterialer, og vi kan stadig med stolthed sige, at Callesen er blandt verdens mest pålidelige marinemotorer.

Hos Bukh A/S, som tidligere hed Aabenraa Motorfabrik, har vi stadig et bredt udvalg af Callesen reservedele. Samtidig har vi et professionelt personel med et stort og bredt kendskab til Callesen, som til enhver tid kan rådgive omkring reservedelssalg. 

Vores samarbejde med en stærk servicepartner sikrer, at mere end 70 kvalificerede teknikere yder alle former for reparationer og service på Callesen marinemotorer i både ind- og udland med kort varsel.

Reservedele & service

Har du spørgsmål angående reservedele eller service og reparation på Callesen dieselmotorer, beder vi dig henvende dig til bukh@bukh.dk. Anvend venligst nedenstående formular ved forespørgsler og husk at udfylde motornummer og skibsnavn eller brug kontaktformularen