BUKH A/S

BUKH A/S er en af verdens førende leverandører af Solas godkendte diesel motorer til redningsbåde.


BUKH A/S producerer marinemotorer til redningsbåde og lystbåde. Vi hed tidligere Aabenraa Motorfabrik og Callesen Diesel, men har i dag samlet vores forskellige virksomheder under ét stærkt brand - BUKH A/S.

 

BUKH har været med lige fra starten, og med over 100 års erfaring har vores marinemotorer udviklet sig til at være verdens mest pålidelige. Vi har forhandlere over hele verden, hvoraf en stor del er specialuddannet til at kunne rådgive og servicere BUKH marinemotorer.

BUKH A/S motorprogram dækker i dag:


Robust kvalitetsprodukt - udviklet gennem tiden

BUKH sælger stadig de samme robuste kvalitetsprodukter inden for ægte marinemotorer, men de er gennem tiden blevet udviklet, forbedret og gjort kraftigere, så de kan følge med tidens krav.

Vores omstillingsparathed og innovative tilgang til vores produkter betyder, at vores produktsortiment er under konstant udvikling. Vi indgår jævnligt nye samarbejder, så vi altid kan imødekomme nye krav og efterspørgsler. I dag samarbejder BUKH bla. med østrigske Steyr Motors, finske Alamarin Oy og koreanske Hyundai. 


Vi producerer ikke længere Callesen dieselmotorer, men har stadig et bredt udvalg af reservedele, ligesom vi laver reparationer og service på bl.a. Callesen 425 og Callesen 427 i både ind- og udland.


BUKH A/S leverer kvalitet, der holder og en service funderet i viden om marinemotorer og kendskab til reservedele, vedligeholdelse og reparationer.